top of page
beton
Bloemenvaas
_ENT9073 kopie.JPG

diensten

     Your HOME should tell the STORY of who you are and be a collection of what you LOVE

DIENSTEN 

KLEURADVIES

€75,- tot €175,-  (n.a.v. intake gesprek)

 

Je meubels staan, je bent tevreden met je accessoires en toch mis je wat? Kleur is belangrijk en bepalend voor de sfeer in je huis. Ik help je graag de juiste kleur te vinden voor jouw woning. Samen nemen we de wensen door en kom ik aan huis voor het vinden van de juist kleur per wand/ruimte.

PERSONAL SHOPPING
& STYLING AAN HUIS

( Prijs n.a.v. intake gesprek)

It's in the details! En ja, in het interieur gaat dat vaak om de accessoires, planten en vooral hoe dit samenkomt. Ook hierbij kan ik je van dienst zijn en help ik je graag bij het vinden van de juiste balans en compositie. Dit kan met uw huidige woonaccessoires of middels een personal shopsessie met nieuwe accessoires.

INTERIEURADVIES

vanaf €350,- (n.a.v. intake gesprek)

Een nieuw huis gekocht of kom je er samen niet uit en voel je je gast in eigen huis? Ik help je graag met interieuradvies op maat. Middels een intake gesprek bespreken we de woonwensen; wat mis je, wat zie je graag terug en welke sfeer en stijl wil je graag in jouw huis zien. Met de antwoorden op deze vragen maak ik een moodboard waarin kleur, stijl, indeling en ook praktische oplossingen meegenomen worden en deze zal ik presenteren met materialen erbij. 

Vrijblijvend info- of intake gesprek?

Laat je gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

Bellen of mailen mag natuurlijk ook!

Je hoort snel meer!

beton
Tijdens onze mooie verbouwing advies gevraagd bij Kelly Sue voor behang, gordijnen en vloerbedekking. Na een bezoek aan huis dacht ze mee met onze wensen en hield ze rekening met wie wij zijn. Keuken en vloer hadden we al uitgezocht en met stalen van de andere producten paste Kelly Sue haar advies hier op aan. Het uitspringende fotobehang wat zij voor ons had geadviseerd was best spannend, maar wat is het prachtig geworden nu het samen één geheel is met de nieuwe accessoires, lampen en bestaande meubels. Wij zijn echt super blij. Bedankt voor dit prachtige resultaat!

Richard & Gea

bottom of page