top of page

za 27 jan

|

Studio Kelly Sue Wieringen

Maak Je Eigen Geurkaars | €55,-

Ben jij benieuwd hoe een kaarsenmaker te werk gaat? Deze workshop leer je in 90 minuten alle ins- and outs van het proces en ga je met een eigengemaakte geurkaars naar huis!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Maak Je Eigen Geurkaars | €55,-
Maak Je Eigen Geurkaars | €55,-

Tijd en locatie

27 jan 2024, 19:30 – 21:00

Studio Kelly Sue Wieringen, Hoofdstraat 7, 1777 CA Hippolytushoef, Nederland

Gasten

Over het evenement

SCENT OF SONDER

De kaarsenworkshop wordt gegeven door de eigenaren van Scent of Sonder. Zij maken handgemaakte geurkaarsen van duurzame raapzaadwas. Dit doen zij met veel passie vanuit hun kaarsenatelier in het centrum van Leeuwarden en 27 januari dus in Hippolytushoef! Het is ontzettend leuk om te doen, en zo kwam het idee om dit ook met andere mensen te willen delen.

WAT GA JE DOEN?

Ze leiden je door het kaarsenmaakproces. Je mag je eigen kaars afgieten, zelf je geur bepalen en een eigen twist aan het label geven.

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP?

Iedereen is welkom! Heb je iets te vieren, een vrijgezellenfeest, een verjaardag, teambuilding, of lijkt het je gewoon leuk om je eigen geurkaars te maken? Kom gezellig langs!

Inclusief:

  • 90 minuten lang gezelligheid
  • Je eigen gemaakte geurkaars t.w.v. €25,- mee naar huis
  • Koffie / thee met wat lekkers
  • Een Goodiebag!!

Prijs:

€55 per persoon

Met je eigen groep?

Heb je iets te vieren, een vrijgezellenfeest, een verjaardag, teambuilding, of lijkt het je gewoon leuk om je eigen geurkaars met je vrienden/familie te maken? Het is ook mogelijk om met je eigen groep deze workshop te volgen! Dit kan vanaf 6 personen, neem hiervoor contact op met Kelly Sue: 0610396362

OVER SCENT OF SONDER

The ladies behind Scent of Sonder!

Valerie, Hannah en Fenna. Drie vrouwen, met alle drie hun eigen verhaal. Toch hebben ze één ding gemeen: hun liefde voor geur, voor avontuur en voor ondernemen. Reizen, stewardessen, wonen in het buitenland, zeilen, weer terug naar Nederland, en weer vertrekken. Geur is voor hen om al deze mooie momenten te herbeleven. Maar ook om tot rust te komen in hun soms turbulente leventje.

Planet

We streven ernaar om onze passie voor geur te combineren met een duurzame benadering. Daarom gebruiken we plantaardige raapzaadwas voor onze kaarsen, lokaal gekocht in Europa om zo onze ecologische voetafdruk te verminderen. Daarnaast streven we naar het gebruik van verpakkingen die het milieu respecteren. Hiermee willen we een positieve bijdrage leveren aan onze planeet.

Deel dit evenement

bottom of page