top of page

zo 14 apr

|

Studio Kelly Sue Wieringen

Wierook- of sieraden schaaltje maken

Je eigen unieke en persoonlijke wierookhouder of sieraden schaaltje maakt jouw ritueel of dierbare sierraad nog specialer! Een affirmatie, een naam of afdruk; laat je creativiteit de vrije loop en creeer iets wat helemaal bij jouw en/of interieur past!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wierook- of sieraden schaaltje maken
Wierook- of sieraden schaaltje maken

Tijd en locatie

14 apr 2024, 14:00 – 16:00

Studio Kelly Sue Wieringen, Hoofdstraat 7, 1777 CA Hippolytushoef, Nederland

Gasten

Over het evenement

Een bijzondere en creatieve workshop door Kunstenaar Ingrid Davids waar je jouw eigen unieke en persoonlijke wierookhouder of sieraden schaaltje maakt om jouw ritueel of dierbare sierraad nog specialer te maken! Een affirmatie, een naam of afdruk; laat je creativiteit de vrije loop en creeer iets wat helemaal bij jou en/of jouw interieur past! 

En natuurlijk, zoals na iedere workshop bij Studio Kelly Sue, ga je ook naar huis met een leuke goodiebag!

WAT GA JE DOEN?

We starten met inpiratie en voorbeelden om je creatieve proces op weg te helpen. Daarna verteld Ingrid meer over klei als natuur product, de eigenschappen van klei, de rustgevendheid van boetseren en de verschillende technieken om jouw creatie vorm te geven.

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP?

Iedereen is welkom! Heb je iets te vieren, een vrijgezellenfeest, een verjaardag of lijkt het je gewoon leuk om je eigen creatie te maken? Kom dan gezellig meedoen!

Inclusief:

 • 120 tot 180 minuten lang gezelligheid ;-)
 • Meet & Greet met kunstenaar Ingrid Davids
 • Kennis over het natuurproduct klei
 • *Je eigen gemaakte schaaltje/creatie 
 • Koffie / thee met wat lekkers
 • KSWR Goodiebag!!

*Wil je jouw creatie(s) laten afbakken? (wel zo leuk natuurlijk!) Dit kan Ingrid voor je doen voor €5,- per item. Je kunt dan na bericht je afgebakken creatie ophalen bij Studio Blank in Den Oever.

Prijs:

€35 per persoon

Met je eigen groep?

Heb je iets te vieren, een vrijgezellenfeest, een verjaardag of lijkt het je gewoon leuk om je eigen creatie met je vrienden/familie te maken? Het is ook mogelijk om met je eigen groep deze workshop te volgen! Dit kan vanaf 6 personen, neem hiervoor contact op met Kelly Sue: 0610396362

Over Ingrid Davids:

Kunstenaar Ingrid Davids combineert media en materialen om objecten en artefacten te creëren en opnieuw te creëren. Ze vindt en maakt veel verschillende soorten materialen en objecten. Na ze te hebben onderzocht en geobserveerd, verandert ze hun context en ordent ze zo dat ze hun eigen unieke verhaal kunnen vertellen, vaak op poëtische en anekdotische wijze. Deze hedendaagse sculpturen en assemblages kunnen worden gezien als archeologische vondsten uit een andere plaats en tijd of een parallelle wereld.

Davids woont en werkt zowel op het mooie Wieringen als aan de landelijke en ruige zuidwestkust van Ierland.

Meer info: https://www.studioblank.nl/nl/kunstenaar/data/ingrid-davids/

Tickets

 • Workshop Keramiek

  € 35,00
  Btw: BTW inbegrepen+€ 0,88 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page