top of page

do 06 jun

|

Studio Kelly Sue Wieringen

Zonnebrandcreme en Aftersun maken

We kunnen weer lekker van het buitenleven genieten. Vitamine D opdoen! Dit hebben we nodig voor de botopbouw en een gezonde huid. Wat dit met huidverzorging te maken heeft? Alles! Ook dat leer je tijdens de workshop van Hennie's Kruidenkracht!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zonnebrandcreme en Aftersun maken
Zonnebrandcreme en Aftersun maken

Tijd en locatie

06 jun 2024, 19:30 – 21:00

Studio Kelly Sue Wieringen, Hoofdstraat 7, 1777 CA Hippolytushoef, Nederland

Gasten

Over het evenement

Hoe fijn is het dat je met je eigen gemaakte Zonnebrandcreme en Aftersun extra kunt genieten van de zomerzon? Je weet wat je op je huid smeert, want je hebt het zelf gemaakt. Zorgeloos smeren en zonnen dus ;-).

Daarbij leer je ook van Hennie waarom het belangrijk is om je huid te beschermen, maar ook waarom de zon juist belangrijk is voor je gezondheid!

Een leerzame workshop dus waarna je met kennis en een heerlijke creme en aftersun naar huis gaat!

En natuurlijk, zoals na iedere workshop bij Studio Kelly Sue, een leuke goodiebag!

WAT GA JE DOEN?

Hennie start met een korte seminar over veilig zonnen en hoe het proces werkt van de aanmaak van vitamine D. Ook krijg je informatie over de werking van de verschillende ingredienten die je gaat gebruiken voor je zonnebrand creme en aftersun. Daarna ga je onder begeleiding van Hennie aan de slag!

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP?

Iedereen is welkom! Heb je iets te vieren, een vrijgezellenfeest, een verjaardag of lijkt het je gewoon leuk om je eigen zonnebrandcreme en aftersun te maken? Kom gezellig meedoen!

Inclusief:

 • 120 tot 150 minuten lang gezelligheid ;-)
 • Je eigen gemaakte zonnebrandcreme en aftersun mee naar huis
 • Koffie / thee met wat lekkers
 • Goodiebag!!

Prijs:

€45 per persoon

Met je eigen groep?

Heb je iets te vieren, een vrijgezellenfeest, een verjaardag of lijkt het je gewoon leuk om je eigen zonnebrandcreme en aftersun met je vrienden/familie te maken? Het is ook mogelijk om met je eigen groep deze workshop te volgen! Dit kan vanaf 6 personen, neem hiervoor contact op met Kelly Sue: 0610396362

OVER HENNIE'S KRUIDENKRACHT

Deze workshop zal worden gegeven door Hennie Helsloot. Hennie is van kinds af aan al geïnteresseerd in planten en kruiden. Picknickend op de dijk aan de Waddenzee, plukte ze Madeliefjes, Zuring, Herderstasjes en Boterbloemen en dit vulde haar met geluk en tevredenheid.

Na 20 jaar in de jeugdhulpverlening gewerkt te hebben,  maakte zij de switch naar  de leer en het toepassen van geneeskrachtige kruiden. Ze had al een kast vol staan met boeken over de kracht van planten en kruiden en dit trok dusdanig haar interesse, dat zij besloot de vierjarige opleiding 'Kruidengeneeskunde' bij Het Kruidenrijk te volgen.

Uiteindelijk kwam ook het geven van workshops op haar pad, een mooie kans om haar kennis en kunde over te dragen. Dit voelde goed en zo groeide dit verder uit. Zo neemt Hennie je ook mee met kruiden(pluk)wandelingen en elke keer verteld zij vol enthousiasme over al het moois en bijzonders wat om ons heen groeit én gebruikt kan worden. Zo raakt zij soms ook té enthousiast als mensen haar benaderen met een kwaal of klacht. "Er ploppen gelijk allerlei kruiden en behandelmogelijkheden bij me op. Werkend in mijn kruidentuin of op pad in de natuur, nog steeds geeft het me dat gevoel van vroeger; geluk en tevredenheid!"

Tickets

 • ZonnebrandCreme & Aftersun Jun

  € 45,00
  +€ 1,13 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page