top of page
grungy papier
KS WR arrows.png
KS WR arrows_edited.png

kelly sue

about

_ENT9005-bewerkt.JPG

In 2020 startte mijn avontuur als interieur designer en sindsdien heb ik al veel mooie en uiteenlopende opdrachten mogen uitvoeren, voor zowel particulieren als bedrijven. Ik heb met veel plezier en passie voor het vak aan deze adviezen gewerkt. Ik werk hiervoor samen met een vast team van vakmensen, waardoor de ontwerpen ook volledig naar wens uitgevoerd kunnen worden. Samen met de klant doorlopen we het proces en blijft de klant betrokken, daardoor kunnen we samen werken aan een prachtig resultaat dat volledig aansluit bij de wensen van de klant. 

Opdrachten variëren van styling van een hoekje in huis, keuken- en/of badkamerontwerp, kleuradvies of een volledig (verbouw) project met uitgewerkt interieurplan.  

Sinds 25 maart 2023 heb ik mijn eigen ontwerp studio annex lifestyle winkel. Een plek waar alles samenkomt op het gebied van interieur, mode en lifestyle. 

In de studio werk ik aan mijn interieuropdrachten en zit ik als een kind in de snoepwinkel tussen alle staaltjes van tegels, gordijnen, verfkleuren, behang en alles wat komt kijken bij het ontwerpen van interieurs. 

In de winkel stel ik ieder seizoen een mooie collectie samen van duurzame en Fairtrade woonaccessoires, vintage kleding, producten van lokale makers en eco verzorgingsproducten. Ook stel ik met liefde cadeaupakketten samen. Middels een paar simpele vragen over de ontvanger help ik je met het vinden van de perfecte geschenken. Dit kunnen we samen doen of op bestelling. 

Je kunt altijd vrijblijvend binnenkomen voor een intakegesprek of lekker rond te snuffelen in de winkel. 

grungy papier

Testimonials

Tijdens onze mooie verbouwing advies gevraagd bij Kelly Sue voor behang, gordijnen en vloerbedekking. Na een bezoek aan huis dacht ze mee met onze wensen en hield ze rekening met wie wij zijn. Keuken en vloer hadden we al uitgezocht en met stalen van de andere producten paste Kelly Sue haar advies hier op aan. Het uitspringende fotobehang wat zij voor ons had geadviseerd was best spannend, maar wat is het prachtig geworden nu het samen één geheel is met de nieuwe accessoires, lampen en bestaande meubels. Wij zijn echt super blij. Bedankt voor dit prachtige resultaat!

Richard & Gea

studio
Kelly Sue
Wieringen

Designs from 
the secret island

bottom of page