top of page

zo 02 jun

|

Studio Kelly Sue Wieringen

Samenzang / Zangworkshop

Samen Zang, een workshop van zangeres DINA waarbij we als groep samen zingen, experimenteren, improviseren en de kracht van klank ontdekken, met plezier en een fijne dosis humor. Tijdens deze workshop ligt de focus op ontspanning en plezier hebben door middel van zang!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Samenzang / Zangworkshop
Samenzang / Zangworkshop

Tijd en locatie

02 jun 2024, 14:00 – 15:30

Studio Kelly Sue Wieringen, Hoofdstraat 7, 1777 CA Hippolytushoef, Nederland

Gasten

Over het evenement

Samen Zang, een workshop waarbij we als groep samen zingen, experimenteren, improviseren en de kracht van klank ontdekken, met plezier en een fijne dosis humor. Tijdens deze workshop ligt de focus op ontspanning en plezier hebben door middel van zang, waardoor we een positieve sfeer creëren, zowel voor jezelf als anderen. Wil je eens ervaren wat samen zingen voor je kan betekenen? 

WAT GA JE DOEN?

Na een kennismaking met een kopje thee voor de keel/stembanden, zal zangeres Dina jullie door de samenzang begeleiden. Ze deelt met jullie wat klank kan doen en wat dit met jezelf doet als jijzelf met jouw stem deze klanken maakt. Als groep gaan we dan experimenteren met deze klanken om ook zo je eigen stemgeluid te ontdekken, maar veilig in de groep met de andere deelnemers. Een fijne, kalme en veilige omgeving om je stem te ontdekken, samen met zangcoach Dina die jou zeker op je gemak zal stelen met haar ontwapende glimlach, warme uitstraling en natuurlijk prachtige stem! 

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP?

Iedereen is welkom! Of je nu verder wilt met zang of eerst wilt ontdekken wat jouw stem kan of  gewoon omdat je het leuk vindt; kom gezellig meedoen!

Inclusief:

 • 90 tot 120 minuten lang gezelligheid ;-)
 • Stemoefeningen
 • Koffie / thee met wat lekkers
 • Goodiebag!!

Prijs:

€30 per persoon

Met je eigen groep?

Met je eigen koor of vereniging? Of heb je iets te vieren, een vrijgezellenfeest, een verjaardag of lijkt het je gewoon leuk om samen met je vrienden/familie te zingen? Het is ook mogelijk om met je eigen groep deze workshop te volgen! Dit kan vanaf 6 personen, neem hiervoor contact op met Kelly Sue: 0610396362

OVER DINA

Deze workshop zal worden gegeven door Dina Popma, zangeres en zangcoach met meer dan 10 jaar ervaring als professionele zangeres en muzikante. In de loop van die jaren heeft zij ontdekt wat er allemaal mogelijk is met je stem, en hoe leuk zingen kan zijn! 

"Het mooie is dat iedereen het kan leren. Mijn praktijk is ontstaan uit de wens om zowel volwassenen als kinderen te helpen en mijn kennis en ervaring te delen." - Dina Popma

Foto: Kenneth Stamp

Ervaring & Opleidingen

Zingen, muziek maken, persoonlijke groei en reizen hebben altijd een centrale rol gespeeld in mijn leven. Mijn gevoel en motivatie was om zowel mezelf als anderen en de wereld om me heen te verkennen. Op mijn 23e besloot ik uit mijn comfortzone te stappen en reisde ik vijf maanden alleen door India. Daarna volgden avonturen in Thailand, Ierland, Spanje en meerdere reizen naar West-Afrika.

In 2014 behaalde ik mijn Bachelor of Music aan de Academie voor Popcultuur, en datzelfde jaar startte ik mijn eigen onderneming. Vijf jaar lang runde ik met succes mijn eigen Wax-salon met vier medewerksters. Tegelijkertijd bouwde ik aan mijn carrière als artiest en bracht ik drie albums, twee ep's en vier singles uit. Bovendien heb ik opleidingen gevolgd in Soundfulness (gericht op lichaamsbewustzijn, mindfulness en empathische resonantie), Reiki Eerste en Tweede Graad volgens het Usui-systeem van Reiki Healing, en voltooide ik de Touch of Matrix-level 1 & 2 opleiding.

Het is een waar genoegen om mijn kennis en ervaring te delen in mijn lessen en workshops. Als ik zie dat een leerling vooruitgang boekt en daar gelukkig van wordt, vervult me dat als docent met grote trots! Ik hecht waarde aan diepgang en blijf met beide benen op de grond staan. Humor en plezier zijn voor mij van groot belang, en ik hoop jou een plezierige en leerzame ervaring te bieden.

Met warme groet,

Dina Popma

www.dinamusic.nl

Tickets

 • Samenzang met Dina Popma

  € 30,00
  +€ 0,75 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page