top of page

Grand Opening Studio Kelly Sue Wieringen


Op 24 maart opende ik mijn studio in de Hoofdstraat feestelijk met het doorknippen van het lint, wat werd voltrokken door de burgermeester van Hollands Kroon; Rian van Dam. Op 25 maart ging de winkel open voor publiek en ook dit was een feestelijke dag.“Een toegevoegde waarde aan het centrum van Hippolytushoef”.

- Burgermeester Rian van Dam


Het openingsfeest was een succes. Onder het genot van champagne en heerlijke borrelhapjes, verzorgd door de tevens recent geopende delicatesse winkel ‘Lokaal’, praatte de ondernemers van Hippolytushoef elkaar bij en/of maakten deze avond kennis met elkaar.

Met de winkel/studio wil ik ook graag mensen bij elkaar brengen, een connectie maken en de kracht van samenwerken benadrukken, zeker in deze kleine dorpskern. Fysieke winkels dragen namelijk veel bij aan onze samenleving en het “dorpsgevoel”. Dit is wat burgermeester Rian van Dam ook aansprak en daarop ook zei “Een toegevoegde waarde aan het centrum van Hippolytushoef”. Een mooi compliment om mee te starten! (Volledige speech)


“Met Studio Kelly Sue Wieringen wil ik de drempel verlagen naar het maken van duurzamere keuzes op het gebied van woon- en mode trends.”


STUDIO KELLY SUE WIERINGEN is dus meer dan alleen een interieurontwerpstudio. Het is een lifestyle boutique met oog voor duurzame en ecologische keuzes. Je vindt er verschillende lifestyle producten, zoals woonaccessoires, sieraden, kaarsen, kleding en eco verzorgingsproducten.


Met Studio Kelly Sue Wieringen wil ik de drempel verlagen naar het maken van duurzamere keuzes op het gebied van woon- en mode trends. We horen al vaker het woord duurzaam voorbij komen en het belang wordt groter om milieubewustere keuzes te maken, maar hoe doe je dat? Wat houdt dat precies in? We denken soms moeilijker dan nodig is. Consuminderen is ook een term die je tegenwoordig vaker hoort en tevens een goed voorbeeld van een keuze waarmee je juist bespaard. Een duurzame keuze is bijvoorbeeld dus voor een kwalitatief product te kiezen dat langer meegaat. Dit soort tips deel ik via de socials, maar neem ik natuurlijk ook mee in mijn interieur adviezen als daar behoefte aan is. Interieur advies opdrachten kunnen variëren van een kleuradvies voor enkele ruimte of een volledig op maat interieuradvies voor de gehele woning of (bedrijfs)pand. Daarnaast is personal shopping en styling op locatie ook een mogelijkheid.

Ik kijk erg uit naar de jaren die nu mogen volgen met mijn sustainable lifestyle boutique en interieurontwerp studio!

De winkel is op geopend van donderdag tot zaterdag van 9:30 uur tot 17:00 uur en op dinsdag en woensdag geopend of afspraak.

Adres: Hoofdstraat 7, Hippolytushoef | www.kellysue.nl | Facebook: Kelly Sue Wieringen | Instagram: kellysue_wr


205 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page